Referenties

 

“Door haar veilige en pragmatische manier van challengen leerde ik mezelf beter begrijpen. En met een compassievolle mindset meer rust te ervaren.”

Eva

“Coacht, enthousiasmeert en brengt een team naar next level. Kansgericht, creatief en maakt problemen direct bespreekbaar.”

Ineke Sikkma

Manager Informatie & Beheer Pensioenfonds Horeca & Catering

“Heel fijn traject, veel geleerd over waar de belemmerende gedachtes vandaan komen. Duidelijke handvaten om verandering aan te brengen. Super veel bedankt voor alles!”

Caspar

“Ik leerde openstaan voor al het moois om mij heen. Werd met mijn neus op de feiten gedrukt, vooral door mezelf! Ik leerde dit te accepteren en door te gaan. Onwijs bedankt!”

Annouk

De meest effectieve coachingsessie die je jezelf zou moeten gunnen.”

Miranda

“Goede kijk op uitdagingen en weet wat er nodig is op korte en lange termijn. Gaat uitdagingen niet uit de weg, hands-on, pragmatisch, resultaatgericht, doorzetter, sociaal en betrokken.”

Folkert Pama

Directeur Sales & Klantbediening Pensioenen ASR

“Haar betrokkenheid, kunde, kennis, passie is heel groot! Ze is al jaren mijn voorbeeld op alle vlak!”

Rianne

“Gedreven, resultaatgerichte en betrokken veelzijdige vakvrouw. Oog voor detail, mensgericht en schakelt gemakkelijk op diverse niveaus. Creatieve oplossingen en kan verbinden op een plezierige natuurlijke manier.”

Koen van der Grond

Manager Schade Logistiek & Transport TVM Verzekeringen

Geleerd om de beste versie van mezelf te zijn op werk en privé. Ik maak nu bewuste keuzes die bij mij passen. Ik beveel Maroesjka van harte aan, omdat je er als rijker mens uit komt.”

AnneFleur

“Maroesjka is oprecht, doortastend en komt direct tot de kern. Na twee sessies had ik meteen een andere kijk op situaties.”

Jolien

“Creëert high performing teams vanuit warme aandacht voor de mens en een strakke blik op de doelstellingen. Snel schakelen, open en transparant.”

Geert Bossuyt

Agile coach

Ben als rijker mens uit coachingstraject gekomen. Heb ervaren dat ik zelf alle middelen bezit om het leven mooier en makkelijker te maken. Handvatten gekregen om het leven (werk en privé) makkelijker te maken voor mezelf.”

Anna

“Sprankelende persoonlijkheid, gedreven professional, flexibel en een echte bruggenbouwer die ook gaat voor resultaat.”

Jeroen Bos

IT Manager non-life coperate / SME Nationale Nederlanden

Zeer leerzaam, heel veel geleerd over mezelf. Ben zelfverzekerder geworden en dankbaar voor deze inzichten.”

Natasja

“Geleerd om een weg uit te stippelen die past bij mijn kwaliteiten. Maroesjka zorgde ervoor dat ik met vertrouwen en energiek gevoel de toekomst in ga.”

Niek