‘There’s a crack in everything, that’s how the light gets in’

Levensmissie

 

De prachtige inspirerende quote van Leonard Cohen gaat over mijn levenslessen en staat centraal in mijn leven: ‘There’s a crack in everything, that’s how the light gets in’

De inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen reis naar bewustzijn en betekenisvol leven pas ik toe in mijn coaching. Het mooie van persoonlijke groei is dat het een oneindige reis is die je steeds weer op prachtige plekken brengt.

Moeilijk periodes en verdrietige gebeurtenissen hebben mij vele prachtige levenslessen gegeven. Ik daag mezelf continu uit om te leren en groeien en word zelf ook gecoacht.

Ik heb geleerd mezelf te omarmen, zodat ik kan zijn wie ik ben vanuit een stevig liefdevol fundament. Ik voel me vrij & blij en krachtig & kwetsbaar tegelijk. Ik zit aan het stuur om mijn allermooiste leven te creëren en laat liefde mijn kompas zijn, zodat ik nooit hoef te verdwalen.

En dat gun ik iedereen!

Daarom ben ik intens dankbaar en gelukkig dat ik als coach mag bijdragen om de wereld elke dag een beetje beter en mooier te maken.

Mijn missie en passie is jou duurzaam te laten stralen en genieten vanuit jouw mooie uniek kern, zodat jij kan zijn wie je bent vanuit een stevig liefdevol fundament.

Ik reis graag een stukje met jou, je team of organisatie mee. Om jou te leren om je eigen coach te worden, zodat jij met een rugzak vol praktische tools en vol vertrouwen jouw pad vervolgt.

 

Praktische info

 

Mijn fundament

Ik ben opgeleid als:

  • Psychodynamisch coach
  • Burn-out coach.
  • Agile coach.
  • Teamcoach.

Ik heb HEAO Bedrijfseconomie en een MBA afgerond.

 

Continu leren en groeien

  • Ik blijf mezelf als coach continu ontwikkelen door middel van intervisies met mede coaches en natuurlijk door jouw feedback op mij als coach.
  • Daarnaast laat ik mijzelf ook coachen.
  • En ik volg regelmatig workshops en opleidingen om mezelf steeds verder te ontwikkelen.

 

Kwaliteitswaarborg