Referenties teamcoaching

 

Een teammanager/coach die naast inhoudelijke kennis ook zorgt dat ze haar team coacht, enthousiasmeert en meeneemt naar een next level, dat is wat je kan verwachten van Maroesjka. Dat ze uiteindelijk een jaar – wat van mij nog veel langer had mogen duren – bij ons bleef zegt genoeg. Een positieve dame met mooie kwaliteiten, een groot empathisch vermogen en een fijne collega die mij door dik en dun heeft gesupport. Ze was erg snel up and running en was van grote waarde voor het team. Ziet overal de kansen in, is kritisch en schuwt het niet om problemen direct bespreekbaar te maken. Denkt mee met oplossingen en bereidt de zaken goed voor. Daarnaast ook nog creatief, kortom Maroesjka verdient mijn oprechte aanbeveling!”

Ineke Sikkema

Manager Informatie & Beheer Pensioenfonds Horeca & Catering

Ik heb Maroesjka leren kennen als een sprankelende persoonlijkheid en een gedreven professional die zowel de taal van ‘de business’ als van ‘IT’ spreekt. Een echte bruggenbouwer die daarbij ook gaat voor echt – business gericht – resultaat. Maroesjka is daarbij flexibel als het om de exacte rol gaat. Ze is voor mij een hele fijne en goede collega die je altijd in je team wilt hebben!”

Jeroen Bos

IT Manager non-life corporate / SME Nationale Nederlanden

“Maroesjka is een gedreven en betrokken veelzijdige vakvrouw die met haar brede kennis en ervaring resultaten bereikt. Ze maakt de materie snel en gemakkelijk eigen, heeft oog voor detail, is mensgericht en schakelt gemakkelijk op diverse niveaus. Is creatief in het vinden van oplossingen en het verbinden van alle betrokkenen op een plezierige natuurlijke manier. Maroesjka gaat altijd voor resultaat en staat voor haar taak/opdracht. Ik heb Maroesjka als een fijne en goede collega ervaren en ik kan haar dan ook voor elk team of project of klus aanbevelen.”

Koen van der Grond

Manager Schade Logistiek & Transport TVM Verzekeringen

Het is erg fijn om samen te werken met Maroesjka. Met warme aandacht voor de mens en een strakke blik op de doelstellingen gaat ze uitdaging na uitdaging aan om voor elkaar te krijgen wat ze wil; high performing teams. Heerlijk om zo snel te schakelen en open en transparant de werkelijke zaken te kunnen bespreken zonder ingewikkelde agenda’s.”

Geert Bossuyt

Agile coach

Ik heb twee keer met Maroesjka samengewerkt, allereerst bij ABN Amro Verzekeringen en later bij BeFrank. Bij BeFrank kwam ze als projectmanager om te helpen de groei binnen onze IT in goede banen te leiden. Ze had goede kijk op de uitdagingen en wist ook wat nodig was. Al gauw kreeg ze om die reden ook de positie van Manager Informatie Management. Belangrijke prestatie die ze heeft geleverd, was ingebruikname en doorontwikkeling van een nieuw pensioenadministratiesysteem. Ook het managen van partners was een uitdaging. Maar Maroesjka gaat uitdagingen niet uit de weg, is hands-on, pragmatisch, resultaatgericht, een doorzetter en erg betrokken. Ze kijkt niet alleen naar korte termijn, maar ook zeker naar lange termijn. Daarnaast is ze erg sociaal en prettig in de omgang. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.”

Folkert Pama

Directeur Sales & Klantbediening Pensioenen at a.s.r. de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen