Referenties lifecoaching

 

“Maroesjka is oprecht, doortastend en heeft een fijne persoonlijkheid. Ze heeft geen oordeel en komt direct tot de kern. Na 2 sessies had ik meteen een andere kijk op situaties. Dat dat bedoel ik zeer positief. Je bent gewoon een bijzonder mens voor mij die mij altijd blijft inspireren. Dank daarvoor.”

Jolien

“Benoemen dat Maroesjka kan coachen is hetzelfde als zeggen dat Inge de Bruijn goed kan zwemmen. Iedere keer  weer stapte ik uit mijn eigen wereld en leerde openstaan voor al het moois om mij heen. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt en dat niet alleen door Maroesjka, maar vooral door mezelf! Ik leerde mij om hier mee om te gaan, te accepteren en te leren om door te gaan, waar ik “ooit” ben gestopt. Onwijs bedankt voor de mooie en leerzame periode! Dankjewel.”

Annouk

Ik kreeg inzichten in wat me weerhield om de beste versie van mezelf te zijn op werk en privé. Ik heb geleerd wat ik echt wil zonder me tegen te houden door mijn patronen en gedachtes. Ik durf nu bewuste keuzes te maken die bij mij passen. Ik beveel Maroesjka van harte aan, omdat je er als rijker mens uit komt.”

AnneFleur

“Prettige sessies, waarbij ik in korte tijd veel inzichten kreeg in mijn gedrag, impact daarvan op anderen en hoe ik mijn grenzen kan aangeven. Maroesjka is een prettige, eerlijke, oprechte coach, die de vinger op de juiste plek legt. Ik beveel haar aan iedereen aan!”

Manon

“Op een pragmatisch manier leerde ik mezelf beter begrijpen. Door haar veilige manier van challengen leerde ik met een compassievolle mindset meer rust te ervaren. Om Maroesjka’s woorden te herhalen; alles mag er zijn, het is oké.”

Eva

“Een heel fijn traject, waarbij ik veel over mezelf heb geleerd. Waar de belemmerende gedachtes vandaan komen en wat de reden is dat ik daar geïrriteerd over werd. Ik heb duidelijke handvaten gekregen om verandering aan te brengen in mijn dagelijkse leven. Super veel bedankt voor alles!”

Caspar

“Ik kan een coachingstraject met Maroesjka aan iedereen aanraden, omdat je er als rijker mens uitkomt. Ik zie nu dat ik zelf alle middelen bezit om het leven mooier en makkelijker te maken voor mijzelf en ook voor anderen. Wanneer ik bepaalde woorden zocht, sloeg zij de spijker precies op zijn kop, zonder dat ik het gevoel had dat ze mij woorden in de mond legde. Ze weet per situatie een passende oefening te bedenken en beheerst de materie tot in de puntjes. Ik heb handvatten gekregen om het leven (werk en privé) makkelijker te maken voor mezelf.”

Anna

“Super veel gehad aan de coaching van Maroesjka. Van het inzien van mijn mindere kwaliteiten tot extra bevestiging van de keuzes die ik maakte. Het gaf me energie en vertrouwen om door te gaan met de keuzes die ik in mijn leven maakte, geen moment spijt van gehad.”

Niek

“Ik moest ander werk zoeken, wist wat ik wilde maar niet hoe ik dit wilde aanpakken. Ik had moeite om keuzes te maken en stappen te ondernemen. Ik heb geleerd hoe ik de benodigde keuzes maak en stappen zet. Maroesjka is menselijk, begrijpt je gedachtes en gevoelens en is flexibel in haar aanpak. Ze neemt je stap voor stap mee. Ik ben enorm gegroeid en ben Maroesjka daar enorm dankbaar voor. Ik heb dan ook al verschillende vrienden doorverwezen naar haar.”

Tim

“De meest effectieve coachingsessie die je jezelf zou moeten gunnen.”

Miranda

“Haar betrokkenheid, kunde, kennis, passie is heel groot! Ze is al jaren mijn voorbeeld op alle vlak!”

Rianne

Zeer leerzaam, heel veel geleerd over mezelf het afgelopen half jaar. Ik heb zelfverzekerder geworden door de inzichten die ik heb gekregen. Ik had hulp nodig en ben je heel erg dankbaar dat je me deze hebt gegeven.”

Natasja