‘De sleutel naar vrijheid & blijheid =

zijn wie je bent vanuit een stevig liefdevol fundament’

Iedereen ervaart wel eens uitdagingen en minder prettige gevoelens in zijn of haar leven. Vaak denk je dat je de enige bent die dit ervaart. Maar niets is minder waar, de meeste uitdagingen die jij en ook ik ervaar zijn universeel. Niets dus om je voor te schamen.

Vaak zijn dat gevoelens van angst, verdriet, boosheid, stress, onrust, eenzaamheid, onzekerheid, bijvoorbeeld:

=

Je hebt moeite om je grenzen te benoemen naar anderen, zoekt bevestiging bij anderen, vind het moeilijk om een lastig gesprek aan te gaan, bent bang dat dat anderen je afwijzen of iets van je vinden

=

Je weet niet goed wat je wil en waar je blij van wordt, ervaart dat je je potentieel en talenten on-voldoende benut

=

Je hebt in het verleden vervelende dingen meegemaakt en hebt moeite om deze los te laten

=

Je hebt moeite om ’I love you’ tegen jezelf zeggen, vind het moeilijk om hulp te vragen, je vraagt veel van jezelf, hebt moeite om de controle los te laten, bent bang dat je het niet goed doet

=

Je ervaart dat jouw werk – privé balans niet optimaal is, je ervaart een hoge werkdruk en stress en kan niet goed meer ontspannen

=

Je bent overspannen of zit in een burn-out

Je hebt waarschijnlijk zelf al de nodige dingen geprobeerd, omdat je graag wil leren en groeien. Maar je komt er niet echt goed uit. Je begrijpt niet goed waar deze gevoelens vandaan komen en blijft in hetzelfde cirkeltje rondlopen. Hulp vragen voelt misschien een beetje als falen en dus modder je zelf verder aan zonder concreet resultaat.

Terwijl coaching een eenvoudige sleutel naar vrijheid & blijheid is.

Mijn passie en drijfveer als coach is jou bewust te maken hoe jij jezelf mentaal gevangen zet. Ik laat je ervaren hoe jij jezelf eenvoudig kan bevrijden van jouw uitdagingen. Bewustzijn is de sleutel naar vrijheid, blijheid en groei.

Al na een paar coachsessies kan jij jouw uitdagingen omzetten in een heerlijk gevoel van vrijheid & blijheid, waardoor je dansend door het leven gaat. En je gaat ervaren dat je volledig mag zijn wie je bent. Zodat jij duurzaam kan stralen en genieten vanuit jouw mooie unieke kern, jouw stevige liefdevolle fundament.

Ik reis als coach een stukje met je mee en tijdens die reis leer ik je dat alles al in jou aanwezig is om vrijheid & blijheid te ervaren. Vaak weet je zelf niet meer hoe je jouw eigen hulpbronnen aan kan boren. Ik laat je weer contact maken met jouw eigen hulpbronnen en kwaliteiten en help je deze liefdevol te integreren in je leven.

WAT GA JE ERVAREN ALS IK JE COACH?

Je werkt aan een stevig liefdevol fundament voor duurzame groei en ontwikkeling, zodat jij steeds het allerbeste uit jezelf haalt:

R

Je voelt je vrij, blij, ontspannen, rustig, zelfverzekerd

R

Je geeft jezelf een enorme boost in zelfvertrouwen, innerlijke kracht, geluk, zelfliefde, stresshanterend vermogen en energie

R

Je omarmt jezelf volledig en kan volmondig ‘I love you’ tegen jezelf zeggen

R

Je bent hersteld van je burn-out

R

Je weet wat je wil en benut je talenten optimaal, omdat je een diepgaande verbinding hebt gelegd met jouw levensmissie, jouw passies, drijfveren en talenten

R

Je hebt een fijne werk – privé balans en voelt je rustig en ontspannen

R

Je gaat moeilijke gesprekken niet langer uit de weg, benoemt je grenzen en je vraagt hulp wanneer je dat nodig hebt

Kortom, je leert hoe jij je eigen coach en creator van jouw allermooiste leven wordt. (link naar video ‘you are the creator’ op de inspiratie pagina), zodat jij jouw mooie unieke pad met een rugzak vol vertrouwen en praktische tools vervolgd.

Ik heb een pragmatische en praktische insteek, dus geen zweverig gedoe!

Als jij je ook vrij & blij wil zijn, maak dan snel een afspraak!

“Ik kreeg inzichten in wat me weerhield om de beste versie van mezelf te zijn op werk en privé. Ik heb geleerd wat ik echt wil zonder me tegen te houden door mijn patronen en gedachtes. Ik durf nu bewuste keuzes te maken die bij mij passen. Ik beveel Maroesjka van harte aan, omdat je er als rijker mens uit komt.”

AnneFleur